Tunnustusta

Vaaka ry:n saamaa tunnustusta

KANSALAISTOIMINNAN VALTAKUNNALLINEN TUNNUSTUSPALKINTO

Sosiaali- ja terveysturvan keskusliitto, 2009.

Sosiaali- ja terveysturvan keskusliitto (STKL) on myöntänyt vuoden 2009 Kansalaistoiminnan valtakunnallisen tunnustuspalkinnon Vauvakassiyhdistys Vaaka ry:lle. STKL myöntää Kansalaistoiminnan valtakunnallisen tunnustuspalkinnon vuosittain tunnustuksena erityisen ansiokkaasta kansalaistoiminnasta ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. 

INHIMILLINEN KÄDENOJENNUS

Punainen Risti, 2003.

Vaaka sai Suomen Punaisen Ristin Inhimillinen kädenojennus -huomionosoituksen vuonna 2003. Huomionosoitus on jaettu vuodesta 1989 lähtien SPR:n työtä ja aatemaailmaa tukeneelle henkilölle tai yhteisölle. - Vaaka ry on omilla tarkoin kohdennetuilla projekteillaan pystynyt tehokkaasti auttamaan juuri niitä ihmisiä, jotka ovat apua tarvinneet, sanoo SPR:n pääsihteeri Markku Niskala.

VUODEN VISIO

Vihreä sivistysliitto, 2002.

Vuonna 2002 Vaaka sai Vuoden Visio -palkinnon tunnustuksena aktiivisesta kansalaistoiminnasta. Palkinnon myönsi Vihreä Sivistysliitto.

KELLOKAS

Naistoimittajat, 2000.

Naistoimittajat ry myönsi vuoden 2000 Kellokas-palkinnon Vauvakassikampanjan äideille Saana Sandholmille, Sanna Rytköselle ja Päivi Korkealalle. Vuoden Kellokkaaksi valitaan henkilö tai ryhmä, joka on merkittävällä tavalla kiinnittänyt huomiota ajankohtaiseen yhteiskunnalliseen kysymykseen ja tuonut esiin uusia näkökohtia.

VUODEN HYVÄ TEKO LAPSELLE

Ensi- ja turvakotien liitto, 2000.

Ensi- ja turvakotien liitto palkitsi Vauvakassiprojektin vuonna 2000.